Levertijd & Verzendkosten

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook onze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wat zijn de verzendkosten: 

Verzendkosten

 

   

 Leveren jullie ook in het buitenland
Ja, wij leveren ook in het buitenland. Kijk voor een overzicht van de landen waar wij bezorgen en de betreffende levertijden in bovenstaande tabel.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Levering van onze producten verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Op piekmomenten gedurende het jaar, waarop er online vele malen meer besteld wordt dan gebruikelijk, kan het zijn dat door bijvoorbeeld enorme drukte bij de vervoerders sommige pakketten iets later afgeleverd worden.
Ons team doet zijn uiterste best maar wij kunnen het moment van aflevering niet garanderen.

Kan ik de bezorging van mijn pakket volgen?
Op de dag dat uw pakket door ons wordt verzonden, ontvangt u een email met alle Track & Trace informatie.

Kan mijn bestelling naar een ander adres versturen?
U kunt een ander afleveradres opgeven. Dit kan soms ook een werkadres zijn. Als u naar een werkadres verzendt, vermeld dan ook ALTIJD de bedrijfsnaam en de afdeling waar u werkt. Als u dit niet vermeld dat kan het gebeuren dat PostNL en DPD het pakketje niet kunnen afleveren en komt het retour naar ons, en betaalt u 2 maal de verzendkosten.

Kan ik naar een postbus versturen?
Alleen met PostNL is het mogelijk naar een postbus te versturen.