Make-up removers

Make-up removers

Make-up remover zijn een integraal onderdeel van de cosmetische uitrusting van elke vrouw.

Hoe vind je je weg in het brede scala aan verschillende make-up producten en kies je precies het juiste product die het meest geschikt is voor jouw huidtype? Het antwoord vind je in dit artikel.

 

De behoeften van elke huid zijn zeer individueel, maar op basis van gemeenschappelijke eigenschappen kunnen make-up removers worden aanbevolen die geschikt zijn voor het gegeven huidtype.

 

Droge huid

Een droge huid vereist een zeer zachte behandeling. Kies voor het verwijderen van make-up alleen

producten die geen alcohol bevatten - het droogt de huid nog meer uit en irriteert het vaak.

De ideale keuze is VIVAPHARM® Micellar water met hyaluronzuur. In één stap reinigt het de huid perfect en laat het tegelijkertijd fris en gehydrateerd achter. Als je de voorkeur geeft aan de klassieke combinatie van make-up remover melk + water, kies dan alleen milde preparaten met natuurlijke oliën.  Je kunt ook koudgeperste kokosolie proberen, die onzuiverheden en make-up verwijdert en de huid hydrateert.

Advies:

VIVAPHARM® Make-up remover met hyaluronzuur

Make-up remover + lotion met amandelolie

100% BIO kokosolie

 

Normale huid

Als je een normale of gemengde huid hebt, gefeliciteerd! U kunt in principe elke vorm van make-upverzorging kiezen, het hangt alleen af ​​van uw voorkeuren. VIVAPHARM® Micellar water, VIVAPHARM® Make-up remover en water of olie - combineer het gewoon met je favoriete huidcrème en je huid blijft perfect.

 

Advies:

Hydraterend micellar water met hyaluronzuur

Make-up remover + lotion met hyaluronzuur

Make-up remover + lotion met amandelolie

100% BIO kokosolie

 

Vettige huid

Een vette en problematische huid is waarschijnlijk het meest veeleisend om voor te zorgen. Het kan leiden tot overmatig wassen en schoonmaken, maar u kunt dit beter vermijden - de huid vormt dan nog meer talg. Voor een vette huid die vatbaar is voor glans en acne, kunnen make-up verwijderaars met een extract van Australische theeboomolie, dat de poriën verkleint en een ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft, het beste worden verzorgd. De ideale variant van de make-up remover in dit geval is een wasgel of milde make-up remover en water.

 

Advies:

Nately reinigingsgel voor de huid met acne

Make-up remover + Nately lotion

Make-up remover + lotion

 

Volwassen huid

Een goede en regelmatige verzorging kan de tekenen van huidveroudering verlichten, wat ook geldt voor het verwijderen van make-up. Zoek naar producten met hyaluronzuur, een ideale metgezel voor de rijpere huid vanwege het natuurlijke vermogen om water te binden. Voedende cosmetica met natuurlijke amandelolie en co-enzym Q10, die verzachten, helpen regenereren en beschermen tegen rimpels, zijn ook een geschikte keuze.

 

Advies:

Hydraterend micellar water met hyaluronzuur

Make-up remover + lotion met hyaluronzuur

Make-up remover + lotion met amandelolie

 

Lees binnenkort in mijn volgende Blog:

Ontvetten van de huid met cosmetica met Geitenmelk

Micellar water of make-up remover?

3 stappen naar een mooie huid zonder rimpels

 

Groetjes Bibianna

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.