Klachten

 

Heeft u een klacht?

 

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Laat het ons direct weten door het contactformulier volledig in te vullen.

Onze medewerkers van de klantenservice zullen uw klacht bekijken en proberen deze zo snel en netjes mogelijk op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.