Over ons

 

Vivaco Natural Cosmetics

Wij zijn een familiebedrijf die hoogwaardige natuurlijke cosmetische producten importeren en verkopen. Wij bieden deze natuurlijke cosmetische producten aan met de grootst mogelijke zorg en service.  Wij zijn distributeur voor de markten Nederland, Belgie, Luxemburg en Spanje.

Ons moederbedrijf Vivaco, Czech Producer Of Natural Cosmetics, in Tsjechië bestaat sinds 2001 en heeft een ruime ervaring in het produceren van hoogwaardige natuurproducten voor de huid, haar en het lichaam.

De kernwaarden van ons bedrijf  Vivaco Natural Cosmetics zijn respect voor mens dier en natuur. Onze producten zijn geproduceerd uit het beste wat de natuur te bieden heeft.

In onze cosmetica producten worden de gunstige effecten gebruikt van o.a.:

- Arganolie

- Cannabisolie 

- Kruiden extracten

- Extracten van Geitenmelk

- Slangengif (SYN® - AKE)

- Hyaluronzuur 

Elk van deze stoffen is uniek en heeft een uniek effect op de menselijke gezondheid. Onze producten bevatten geen parabenen en zijn niet getest op dieren.

Wij en ons team streven naar enthousiaste en blije klanten, die zeer tevreden zijn over onze natuurlijke producten. Wij zetten ons dagelijks met volle overtuiging in voor het versturen van uw bestelling.
Al onze producten leveren wij uit onze eigen voorraad. Onze doelstelling is om alle bestellingen foutloos te verwerken. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal zijn goed zijn gegaan, laat u ons direct weten zodat wij u kunnen helpen om het snel en netjes op te lossen.

Het Vivaco Team