Geitenmelk Cosmetica

Geitenmelk Cosmetica

Cosmetica met geitenmelk

 

Ik ben nu 4 jaar in de overgang en merk dat mijn huid steeds droger wordt. Ook heb ik nu twee jaar  last van eczeem. Vooral bij mijn wenkbrauwen komt het soms op. De plekjes zijn rood en schilferig. Onder invloed van stress merk ik dat het toe neemt. Heel hinderlijk omdat het voor anderen goed te zien is. Ik kan het verbloemen door er make up op te doen. Maar dan sluit ik mijn huid af en merk ik dat het eczeem erger wordt. Maar ja wat dan!

Bij Vivaco wordt cosmetica gemaakt van geitenmelk. Voor cosmetische doeleinden worden hoofdzakelijk twee componenten van geitenmelk gebruikt, namelijk het vet en de wei. Cosmetica met geitenmelk irriteert de huid niet, maar kalmeert het juist. Daarom is het uitermate geschikt voor de gevoelige en allergische huid. Het wordt veelal gebruikt voor de behandeling van eczeem, psoriasis en verschillende vormen van huiduitslag. Het is ook geschikt voor de problematische huid die vatbaar is voor acné-vorming.

Dit is dus echt iets voor mij dacht ik zo. Via de website kon ik goed vinden hoe de werking van geitenmelk in cosmetica is. De ingrediënten helpen rimpels tegen te gaan en andere tekenen van huid veroudering te verminderen. Ook is het ideaal voor regeneratie en verzachting en het bevordert de elasticiteit van de huid. Het helpt om kleine huidafwijkingen te corrigeren. Geitenmelk kalmeert de huid ook bij zonnebrand, omdat het de brandwonden verzacht.

Dus de producten van geitenmelk helpen mij, bij het terug dringen van eczeem maar ook verminderd het huidveroudering. Dit product moest ik hebben. Maar wat heb ik dan nodig? Er zijn verschillende producten van geitenmelk te koop. Als je op de website kijkt en daarna op het product klikt krijg je een duidelijke uitleg wat de ingrediënten zijn. Hoe te gebruiken en hoe het werkt.

Ik gebruik de gezicht crème in de ochtend en avond en breng het aan op mijn schoongemaakte huid. Mijn huid voelt na het aanbrengen fris en zacht aan. Het laat geen vettig laagje achter. Daarna gebruik ik de oog crème. Deze verlicht irritatie en roodheid van de huid rond de ogen, en voorkomt de vorming van wallen onder ogen. De crème is ook een uitstekende basis voor make-up.

Ook gebruik ik de handcrème. Door mijn werk in de zorg was ik vaak mijn handen. En deze worden dan erg droog. Standaard heb ik een tube handcrème in mijn zak. De melkeiwitten verzachten en hydrateren de huid en geeft deze weer natuurlijke elasticiteit. De crème wordt licht opgenomen, laat geen vettigheid achter en geeft een heerlijke geur.

Er is op de website een grote keus aan cosmetische producten gebaseerd op geitenmelk. Het helpt bij problemen van de huid. En is een echte aanrader. De producten van Vivaco bevatten een hoog percentage natuurlijke ingrediënten en oliën. De producten bevatten geen parabenen en kunstmatige kleurstoffen. En heel belangrijk voor mij de producten worden niet op dieren getest.

Cosmetica met geitenmelk is een terugkeer naar de natuur en natuurlijke hulpbronnen.

 

Groetjes, Julia

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.